De voordeur, mijn eyecatcher

De voordeur van een huis is als het visitekaartje van jouw woning. Als mensen voor het eerst op bezoek komen, dan is je voordeur het eerste wat zij zien. Het zet de toon voor wat ze kunnen verwachten als ze naar binnen stappen.
 
Sommige mensen kiezen er voor om een opvallende voordeur te plaatsen en anderen weer voor een neutrale voordeur. Een opvallende deur is natuurlijk prachtig, zoals je op de bovenstaande foto kan zien. Dat is een buurt in London, waar je dat soort deuren door de hele straat kan bewonderen. Het ziet er uitnodigend uit. Je krijgt meteen het idee dat het huis er van binnen ook gezellig uit ziet. In Nederland zijn neutrale deuren toch wat gewoner en passen ook beter in de wijken.
 
Toch kan de voorkant van een huis met een neutrale voordeur er ook mooi en uitnodigend uitzien. Net als jij je huis van binnen inricht met verschillende woonaccessoires, kan je de voorkant van jou ook mooi maken met verschillende items van verschillende materialen. De voordeur is dan wel een belangrijke basis waar je verder omheen gaat inrichten. Als je eenmaal je voordeur hebt gekozen dan kan je bijvoorbeeld kijken naar lampen die bij de deur passen. Heb je ook een tuin aan de voorkant van jouw huis? Misschien kan je er dan over nadenken om jouw hek dezelfde kleuren te schilderen. Planten of bloemen bij de voordeur plaatsen in mooie plantenpotten geven de voorkant ook.
 
Bij het inrichten van de voorkant van je huis, denk aan:
Voordeur
Hek
Planten/bloemen en potten
Lampen
Deurmat
Bel en nummerplaat
 
Wat heb jij nodig #voorjouwhuis? Laat het ons weten!