Stekkie voor jou

Een huis is om van te genieten, vooral als je het helemaal je eigen hebt gemaakt. Als interieur liefhebbers zijn er maar weinig plekken in huis waar we niet van kunnen genieten. Toch is het fijn om in een huis, waar je waarschijnlijk met meerdere mensen woont, een stekkie te hebben speciaal voor jou alleen. Net als dat jouw kledingkast en kamer van jou zijn. Een apart gedeelte in jou huis (niet eens zo groot) die alleen door jou en voor jou gecreëerd is. 
 
Een kamer voor jou alleen zou ideaal zijn, maar het hoeft niet eens een must te zijn. De afbeeldingen geven een grote hint weg over wat ik precies bedoel. Een stoel speciaal voor jou alleen in een hoekje waar je tot rust kan komen. Denk dan aan een aparte stoel, die misschien net wat meer uitspringt in de kamer waar je hem wilt hebben. Als jij een stoel zou zijn, hoe zou je er dan uitzien? Dat is jou perfecte stoel :) Zorg ervoor dat de stoel goed bij je interieur past, zoals bij je deur en je kasten. Als er visite langskomt dan zouden zij zeggen: “Die stoel past zo goed bij jou persoonlijkheid” Een beetje overdreven, maar je snapt wat ik bedoel.  
 
Een comfortabele stoel met eventueel een kussen voor in je rug en een dekentje voor extra gemak. Heerlijk toch? Stoelen 3 Collage Het hoeft niet per se een nieuwe stoel te zijn. Misschien stond er vroeger in je grootouders of ouders huis een stoel waar je altijd heerlijk in zat of die je altijd al apart of mooi vond. Als de stoel nog in goede staat is dan kan je het hopelijk zo van je familie overnemen. Ziet de stoel er niet meer zo goed uit zoals je het je kan herinneren? Dan zijn er nog een aantal opties om uit te proberen voordat je volledig hoopt hoeft te verliezen.
 
Schoonmaken is nogal voor de hand liggend, maar kan een groot verschil uitmaken.
Een nieuwe laag verf over de stoel. Is de stoel wit, maar lijkt zwart je mooier? Go for it! Het is tenslotte jouw speciale stoel.
Probeer een nieuwe bekleding. Zijn de bloemen toch te ouderwets of oubollige voor jou smaak? Kies dan een print of andere kleur die beter bij jou persoonlijkheid past.