Voorjouwhuis gaat van start

Welkom op de website van Voor Jouw Huis #voorjouwhuis. Elke week kan je terecht op onze blog voor de laatste nieuwtjes, tips en advies over deuren, vloeren en kasten en kan je inspiratie op doen voor je interieur. Voor Jouw Huis gaat van start met een geheel nieuwe concept. Voor Jouw Huis is een verzamelnaam voor onze diensten: vloeren leggen, deuren en (schuif)deurkasten. Voor Jouw Huis is zoveel meer: het is de sfeer, een levensstijl, alles wat je doet denken aan thuis.

Twee maanden geleden is er een idee ontstaan om een blog te starten voor de diensten die wij aanbieden. Wij zijn in contact gekomen met Social Media Freelancer Cylia Herbertson.

Kort daarna is er een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bespreken. Er waren ideeën verwisseld over verschillende Social Media kanalen en het opzetten van een blog. Na de afspraak is er vaart achter gezet en is Cylia gelijk begonnen met het ontwerpen van een op maat gemaakte concept en de inzet van de Social Media kanalen en een blog. Er is gekozen om de volgende Social Media kanalen in te zetten: Pinterest, Instagram en Facebook.

Door middel van een op maat gemaakte Editorial Calender wordt er per maand content ontworpen. Er wordt voor elke dag van de maand content bedacht. Er wordt hierbij onder andere rekening gehouden met belangrijke data's, statistieken en een onderzoek. Tijdens dit proces heeft Cylia een concept bedacht om onze diensten te bundelen: Voor Jouw Huis was geboren.

Nadat de content was geleverd, is Cylia ook begonnen met de uitvoering van de verschillende kanalen en het bijhouden van de blog. Elke week worden wij via e-mail en telefoon goed bijgehouden van de activiteiten. Cylia is alweer bezig met het voorbereiden van de content en het inplannen van de uitvoering voor de volgende maand.

Dit is pas het begin van het concept Voor Jouw Huis. Wij kijken uit naar de toekomst.

Wat heb jij nodig #voorjouwhuis? Laat het ons weten!

Instagram (@voorjouwhuis)
Pinterest (@voorjouwhuis)
Facebook (VoorJouwHuis)

VloerenDeuren(Schuif)deurkasten