15
Oct
2015
Slaapkamer verlichting
Verlichting

Slaapkamer verlichting

V, van Dillen

Mooie verlichting in de slaapkamer zorgen voor de juiste sfeer die jij wilt creëren. Of je nu houdt van modern of juist van romantisch de afwerking van een slaapkamer gaat hand in hand met een mooie lichtval. De juiste verlichting zorgt voor het kersje op de taart van de door jouw zorgvuldig samengestelde slaapkamer.

Het uitzoeken van de beste lamp(en) is geen eenvoudige klus. Veelal is de slaapkamer al samengesteld en wordt de verlichting als laatste aangeschaft. Dit maakt dat het eigenlijk de ingewikkeldste aankoop blijkt te zijn.

Het is dus belangrijk dat je in je achterhoofd al een idee hebt wat je wilt bereiken met de verlichting. Wil je een eenheid met de rest van je inrichting van je slaapkamer kies dan voor een lamp uit een collectie die bij je meubels of beddengoed past. Kijk hierbij naar een bepaalde kleur of stijl zodat het mooi bij elkaar aansluit .

Hebben jij en je lief een uiteenlopende smaak? Dan is het soms een kwestie van compromissen sluiten, de stijl die daaruit voorkomt is veelal te omschrijven als fusion. Een beetje van jouw smaak en een beetje van de ander. De lamp die je daarvoor kiest kan dan haaks staan op de stijl van de meubels. Het klinkt niet logisch maar wij weten ondertussen dat strak modern fantastisch gecombineerd kan worden met een leuke retro lamp uit de jaren 70.

slaapkamer-verlichting