05
Dec
2022
Industriële deuren
Deuren

Industriële deuren

V, van Dillen

Industriële deuren kan je in ieder interieur toevoegen. Het past in een stoer interieur, maar ook in een scandinavisch, modern of luxe interieur. De zwarte industriële deur wordt vaak gecombineerd met een zwart kozijn.

Wat is een industriële deur?

Onder industriële binnendeuren verstaan we deuren die voorzien zijn van ultiem smalle deurstijlen. Door deze deurstijlen lijken deze deuren enorm op stalen deuren. Maar in tegenstelling tot een stalen deur is de staallook deur van hout een stuk vriendelijker voor je portemonnee. Daarnaast past een houten deur ook in ieder bestaand kozijn. Hierdoor is het vervangen van de deur in een mum van tijd gedaan.

Toen de industriële deuren net een trend waren kwamen ze vooral voor in een uitvoering met blank glas. Tegenwoordig is er voor bijna elke deur met glas ook een bijpassende paneeldeur verkrijgbaar. Je kan de deuren in de grondverf versie krijgen, of al helemaal afgelakt.

Je kan tegenwoordig ook kiezen uit verschillende soorten glas: blank glas, satijn glas of rookglas. Naast de bekende zwarte deuren bestaan er nu ook witte industriele deuren of zelfs industriele deuren met een eiken fineerlaag.

Zwart deurbeslag

Bij een industriëel interieur past ook zwart deurbeslag. Voor alle industriële deuren is speciaal deurbeslag ontwikkeld. Dit is extra smal gemaakt, zodat het ook in de smalle stijlen van de deur past. Je kan ook je standaard binnendeur opleuken met zwart deurbeslag. Door het vervangen van een deurklink geef je de deur alweer een hele andere uitstraling. Een klein klusje met groots resultaat.

Veralux%20AmaliaKijk ook eens op